Kesto: Noin 20 min.
Tarvitset:
noin 2dl couscousia
yrttejä oman maun mukaan (esim. basilikaa, persiljaa, korianteria, minttu...)
mahdollisesti palanen kasvisliemikuutiosta couscousin kanssa
1 granaattiomena
viinirypäleitä tai pari päärynää
leipäjuustoa n. 200g
Näin toimit:
Valmista couscous ohjeen mukaan. Jos hyvältä tuntuu, lisää keitinveteen kasvisliemikuutiosta palanen. Meillä on totuttu laittamaan jäähtyneeseen couscousiin noin yhden desilitran verran tuoreita yrttejä, jos eivät ole tätä ennen vielä pöydälle kuolleet. Vaihtoehtoisesti voi maustaa kuivatuilla yrteillä. Lisää couscousin sekaan yhden granaattiomenan siemenet, pilkotut päärynät/viinirypäleet ja paloiteltu leipäjuusto.
Huomioitavaa:
Näppärä tehdä etukäteen jääkaappiin ja tulla myöhemmin syomään nälkäänsä. Tämä salaatti ei petä meillä koskaan, johtuen leipäjuustosta. Granaattiomena voi olla haasteellinen ja sotkuinen tapaus - se saattaa vaatia taisteluvarustuksen ja keittiön siivouksen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.